The weekend is almost over

2012-01-29 @ 19:18:42
Allmänt
Jaa, som jag skrev i torsdags så har jag hunnit med lite saker i helgen. På fredagen så åt jag lunch hos mormor och sedan for jag till stan och shoppade med några till. Riktigt roligt. Och i lördags så firade vi mammas födelsedag. Och idag har jag inte gjort så mycket. Jag skulle egentligen varit i kyrkan och sjungit med konfagruppen men, eftersom jag har dragit på mig någon sorts förkylning så stannade jag hemma istället. Jag hoppas att jag kan gå till skolan imorron, för jag kan inte vara hemma. En ny vecka och mycket ska göras. Nu hade jag tänkt att göra lite te och fösöka bli av med snuvan och hostan.

Några år sedan???? (2005)

En lång helg.

2012-01-26 @ 18:47:26
Allmänt
Nu är man ledig i tre dagar! Det känns behövligt. Dock har jag ganska fullt upp ändå, men mer om det sen.
Jag har nyss skickat några bilder till Maja och jag har även hunnit med lite plugg. Och om en liten stund så blir det att se på hockey. Sen måste jag städa lite också. Jag slutar där, så hinner jag städa innan hockeyn börjar.

Fun

2012-01-25 @ 20:07:27
Allmänt
Ojoj! Vad roligt det är att redigera bilder! Insåg det nyss då jag har suttit och redigerat bilder en bra stund. Jag redigerade bilderna som jag tog idag på EV:n (jag har foto) så nej, ni får inte se. Jag tror iallafall att vi ska hålla bilderna hemliga tills vi är klara med allt. Annars så lovar jag att jag ska visa dom. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med några bilder och bättre blev dom efter en liten stund i Photoshop.

Hej förresten!

Jullov

2012-01-06 @ 23:37:59
Allmänt
Som ni har märkt så har bloggen tagit ett jullov. Det kommer nog att bli bättre när jag börjar om skolan, vilket är ganska snart, har redan lite ångest.
Jag har haft det bra. Jag har bland annat firat nyårs i fjällen. Och en sak kan jag säga om det: KALLT!
Igår gjorde vi en jätterolig grej men jag tror att jag håller lite på den hemlisen ett tag till....:-)
Trött har man varit idag då man satt och såg JVM-finalen (har även lyckats vända på dygnet och jag vill skylla det på småkronornas matcher). Roligt att dom vann iallafall! Idag var vi bortbjudna på middag så vi kom hem för ett tag sedan.
Jag vet att det här inlägget blev väldigt osammanhängande men.....
RSS 2.0